Αποστολές

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ. Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες έως 80,00€ ανέρχεται στα 4,00€, για δέματα έως 2kg. Το κόστος ανά επιπλέον κιλό είναι 1,50€. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 2kg, το κόστος των μεταφορικών θα υπολογίζεται στο κατάστημα και θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος. Για παραγγελίες άνω των 80,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν!

Αν τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα, θα σας αποσταλούν στο τόπο που μας έχετε υποδείξει εντός μίας εργάσιμης ημέρας. Στην περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα, θα σας αποσταλλούν εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Οι χρόνοι παράδοσης των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Συνήθως ο χρόνος παράδοσης διαρκεί 2 ημέρες όταν το δέμα προορίζεται για δυσπρόσιτη περιοχή( νησιά, απομακρυσμένα χωριά κτλ).

elta